Share |

Meritaru - käsintehdyt sisustus- ja lahjatekstiilit

Valmistan sisustus- ja lahjatekstiilejä piensarjoina ja yksittäiskappaleina kangaspuilla kutoen,  erikoistekniikoita käyttäen esimerkiksi virkkaamalla, neulomalla ja makrameella. Valmistan myytävänä olevat tuotteet käsityönä, tästä johtuen mm. liinojen mitoissa saattaa olla muutaman sentin vaihtelua. Tämä kuuluu käsityönluonteeseen ja antaa jokaiselle tuotteelle yksilöllisen muodon.

Ideoita ja malleja löydät kuvagalleriasta. Mikäli haluaisit teettää käsityön tilaustyönä, niin ota minuun yhteyttä.

Asiakkaani voivat hyödyntää Kalajoen Tyngän kylällä sijaitsevia tilojani myös käymällä itse kutomassa matot, liinat ym. tekstiilit . Myyn valmiiden tuotteiden lisäksi matonkuteita, sekä pieniä eriä paperinarua ja poppanakudetta.

Pidän myös paja toimintaa esim. mosaiikki, petoni seuraa ilmoituksia. Mahdollista myös sopia oman porukan kannssa illanvietto missä valmistetaan jokin pieni työ esim. mosaiikki, kortti, kutsukortti ym. ja työn ohessa nautitaan pientä syötävää.

Toimitilani ja myymäläni sijaitsevat Tyngän idyllisessä ja viihtyisässä vanhassa koulurakennuksessa. Olet lämpimästi tervetullut vierailemaan ja katselemaan valmistamiani käsityötuotteita.

Tarja Ruhkala
Tekstiiliartesaani
Meritaru - Kalajoki